Komentarze:
Komentarze:
Anna D.30 marca 2011, 00:21
dotyk pewnie miał delikatny ale...jego zapach nie pozwalał o tym myśleć ;D
Agnieszka C.30 marca 2011, 00:34
Łukasz chce nam o czyms powiedzieć dalej chłopie nie krępuj sie hahahah
Łukasz B.30 marca 2011, 00:47
jeżeli chce się je zaprezentować to aby je napiąć trza dużo trenować haha
Agnieszka C.30 marca 2011, 00:47
Aniu nie poprawiaj go bo chłopak sie zamknie w sobie i nie bedzie opowiadał o swoim problemie z "miękkoscią" buhahahha
Agnieszka C.30 marca 2011, 00:48
dobra ide spac Ty łukasz napinaj te swoje miesnie Aniu Ty zmykaj Paprykarz wcinac a ja ide na rozmowe o prace hahahahahha papa
Anna D.30 marca 2011, 00:50
No w sumie masz rację, bo z takiego paprykarza może wyleźć nie wiadomo co ????hahaha.........
Anna D.30 marca 2011, 00:52
dobra idę , przecież nie będę tak tu sama siedziała i doklejała papapa..........
Anna D.30 marca 2011, 00:56
dzięki ale ja mieszkam bardzo blisko Szczecina , dlatego bardzo dobrze go znam ( paprykarza oczywiście ) ;p
Monika T.30 marca 2011, 01:24
dobry paprykarz nie jest zły :) prykasz aż chata się zwalnia... he he...
Anna D.30 marca 2011, 07:43
wtedy jest tylko jedna zasada -" po co w du.....e trzymać bąka , puść go , niech się po chałupie błąka " ;D
Anna D.30 marca 2011, 16:31
widzisz Agnieszko ...kto późno spać chodzi ten sam sobie szkodzi ; na drugi raz posiedź z nami ;p;
Łukasz B.30 marca 2011, 19:56
Tak ja też późno chodzę spać i potem nie mogę się skupić na niczym haha
Komentarze:
Agnieszka C.30 marca 2011, 00:43
oooo to gratuluje pomysłu Ty Mąz I paprykarz Musi byc nastrojowo hahahahha
Łukasz B.30 marca 2011, 00:55
Lecz gdy przyszłą do całowania chęć okazało się, że to był twój zięć haha
Krzysztof P.30 marca 2011, 07:16
Anna to ja bym Ci poradził zamiast paprykarzu używać do "tego" miodu lub roztopionej czekolady. Będzie wiele przyjemniej :-)
Komentarze:
Maciej S.30 marca 2011, 16:55
spory o identyfikacje "TEGO!!!" trwaly przez 3 dni - ale nawet TO nie przerwalo dlugo mojej miłosci do PS
Komentarze:
Usunięty U.30 marca 2011, 22:30
gratulacje, zostałaś Gwiazdą Paprykarza:)... zresztą ja chyba też nią będę;)
Komentarze:
Anna D.30 marca 2011, 23:53
hahaha..................jak na razie jest was pięciu czyli ....jesteście w mniejszości hahaha..........
Komentarze:
Kat F.30 marca 2011, 19:20
Anno, jesli chodzi o wciskanie to zgadzam sie w 100%....a na klejeniu sie nie znam;D
Komentarze:
Andrzej S.30 marca 2011, 18:33
Kasiu, to chyba nie czulas pakistanskiego domostwa jak gotuja...zreszta nie musza, bo tak samo tam wali na codzien
Komentarze:
Urszula S.30 marca 2011, 12:25
taa co racja to racja, a doklej wynikł z ewolucji powiedzenia "jesz paprykarz i nie wnikasz".... :)
Komentarze:
Komentarze:
Anna D.30 marca 2011, 16:52
ja znam wielu ale żaden nie jest zakuty , dwóch natomiast było zapuszkowanych ( ale tylko na krótko xD )
Komentarze:
Anna D.30 marca 2011, 16:59
jeżeli paprykarz był Węgierski z mięsa wieprzowego to i pewnie szczecina w nim była xD
Komentarze:
Anna D.30 marca 2011, 16:39
w Szczecinie to był produkowany z mięsa rybiego , a paprykarz węgierski to zupełnie inna bajka ;p
Komentarze:
Gratulacje za wczoraj :P 9269