Joanna G.3430 marca 2011, 08:51
tak się otwierał, że nie dało się go zamknąć;)
21głosów »
Komentarze:
Łukasz B.1630 marca 2011, 00:10
Był ostry, namiętny i dla każdej łatwo dostępny !!
17głosów »
Komentarze:
Anna D.30 marca 2011, 00:21
dotyk pewnie miał delikatny ale...jego zapach nie pozwalał o tym myśleć ;D
Agnieszka C.30 marca 2011, 00:34
Łukasz chce nam o czyms powiedzieć dalej chłopie nie krępuj sie hahahah
Łukasz B.30 marca 2011, 00:47
jeżeli chce się je zaprezentować to aby je napiąć trza dużo trenować haha
Agnieszka C.30 marca 2011, 00:47
Aniu nie poprawiaj go bo chłopak sie zamknie w sobie i nie bedzie opowiadał o swoim problemie z "miękkoscią" buhahahha
Agnieszka C.30 marca 2011, 00:48
dobra ide spac Ty łukasz napinaj te swoje miesnie Aniu Ty zmykaj Paprykarz wcinac a ja ide na rozmowe o prace hahahahahha papa
Anna D.30 marca 2011, 00:50
No w sumie masz rację, bo z takiego paprykarza może wyleźć nie wiadomo co ????hahaha.........
Anna D.30 marca 2011, 00:52
dobra idę , przecież nie będę tak tu sama siedziała i doklejała papapa..........
Anna D.30 marca 2011, 00:56
dzięki ale ja mieszkam bardzo blisko Szczecina , dlatego bardzo dobrze go znam ( paprykarza oczywiście ) ;p
Monika T.30 marca 2011, 01:24
dobry paprykarz nie jest zły :) prykasz aż chata się zwalnia... he he...
Anna D.30 marca 2011, 07:43
wtedy jest tylko jedna zasada -" po co w du.....e trzymać bąka , puść go , niech się po chałupie błąka " ;D
Anna D.30 marca 2011, 16:31
widzisz Agnieszko ...kto późno spać chodzi ten sam sobie szkodzi ; na drugi raz posiedź z nami ;p;
Łukasz B.30 marca 2011, 19:56
Tak ja też późno chodzę spać i potem nie mogę się skupić na niczym haha
Agnieszka C.2030 marca 2011, 00:18
obrzydzenie mnie brało bo z ust mu jeba..........
16głosów »
Komentarze:
Agnieszka C.30 marca 2011, 00:43
oooo to gratuluje pomysłu Ty Mąz I paprykarz Musi byc nastrojowo hahahahha
Łukasz B.30 marca 2011, 00:55
Lecz gdy przyszłą do całowania chęć okazało się, że to był twój zięć haha
Krzysztof P.30 marca 2011, 07:16
Anna to ja bym Ci poradził zamiast paprykarzu używać do "tego" miodu lub roztopionej czekolady. Będzie wiele przyjemniej :-)
Maciej S.1330 marca 2011, 07:48
tajemnica na granicy ryzyka :-)
15głosów »
Komentarze:
Maciej S.30 marca 2011, 16:55
spory o identyfikacje "TEGO!!!" trwaly przez 3 dni - ale nawet TO nie przerwalo dlugo mojej miłosci do PS
Bogusia G.1830 marca 2011, 11:47
razem z pasztetem stanowili zgrany duet
15głosów »
Komentarze:
Usunięty U.30 marca 2011, 22:30
gratulacje, zostałaś Gwiazdą Paprykarza:)... zresztą ja chyba też nią będę;)
Usunięty U.2530 marca 2011, 16:39
zawsze pełen niespodzianek
15głosów »
Komentarze:
Anna D.30 marca 2011, 23:53
hahaha..................jak na razie jest was pięciu czyli ....jesteście w mniejszości hahaha..........
Hanna A.2930 marca 2011, 13:25
z braku laku i kit dobry....
13głosów »
Komentarze:
Kat F.30 marca 2011, 19:20
Anno, jesli chodzi o wciskanie to zgadzam sie w 100%....a na klejeniu sie nie znam;D
Andrzej S.3130 marca 2011, 13:54
zajezdzal zdechla ryba... :-/
11głosów »
Komentarze:
Andrzej S.30 marca 2011, 18:33
Kasiu, to chyba nie czulas pakistanskiego domostwa jak gotuja...zreszta nie musza, bo tak samo tam wali na codzien
Urszula S.3430 marca 2011, 08:57
raz spróbujesz i już w nic nie wnikasz :)))
8głosów »
Komentarze:
Urszula S.30 marca 2011, 12:25
taa co racja to racja, a doklej wynikł z ewolucji powiedzenia "jesz paprykarz i nie wnikasz".... :)
Katarzyna K.1330 marca 2011, 07:02
podobno pochodził ze Szczecina tak mówił, kto wie?
7głosów »
Komentarze:
Karolina L.830 marca 2011, 09:29
zakuty łeb ze Szczecina
7głosów »
Komentarze:
Anna D.30 marca 2011, 16:52
ja znam wielu ale żaden nie jest zakuty , dwóch natomiast było zapuszkowanych ( ale tylko na krótko xD )
Andrzej K.630 marca 2011, 14:52
ryż i szczecina
7głosów »
Komentarze:
Anna D.30 marca 2011, 16:59
jeżeli paprykarz był Węgierski z mięsa wieprzowego to i pewnie szczecina w nim była xD
Magdalena S.1530 marca 2011, 08:02
tradycyjna potrawa węgierska z mięsa i papryki
6głosów »
Komentarze:
Anna D.30 marca 2011, 16:39
w Szczecinie to był produkowany z mięsa rybiego , a paprykarz węgierski to zupełnie inna bajka ;p
Miras F.3330 marca 2011, 08:11
dobry 2 razy w roku, w Popielec i na Wielki Piątek
6głosów »
Komentarze:
Zbigniew D.2530 marca 2011, 00:03
mieszkał nad morzem ??? xD
5głosów »
Gratulacje za wczoraj :P 9269